esmaspäev, 22. juuli 2024

GLEN GRANT 15 yo

Glen Grant tõi 15 aastase viski turule 2018 ning peaasjalikult oli see suunatud reisikaubanduse lettidele. Viski küpsemiseks on kasutatud esmatäite eks-burboon vaate. Selleks korraks on see viimane ametlikult villitav Glen Grant. Maitstav on pärit 5cl näidispudelist.



Glen Grant 15 yo, 50,0% ncf

Aroom: üsna linnaseline, mida täiendab mõõdukas tammevanill. Vihjed tubakale; veidi ürdisust, rohelised õunad, magusaid pirne ja melonit, mis annavad sellise mesise aroomi. Klaasis seista lastes ümaram, magusam ja teraviljasem.

Maitse: meeldivalt magus värskus, suutundelt kreemine. Tammevanill, linnased. Õunad, pirnid, melon ning küpseid rohelisi tikreid. Mesisust just piisavalt ning teises pooles pehmed tammevürtsid.

Lõpp: keskmise pikkusega. Meeldivalt mesine, kergelt ürdine, vanilli ümarus ja pehmed vürtsid, kus lisaks veel törts ingverit.

Hinnang: B

Väga hea ja parim sel kuul maitstuist ametlikult villitavatest Glen Grant viskidest. Kõrgem kangus ja külmfiltreerimata jätmine aitab selle viski muuta teistega võrreldes selgelt täidlasemaks. Hea tervik heas tasakaalus.